Typ av fastighet
Alla typer
Hus
Lägenhet
Städer
Alla städer
Cagnes Sur Mer
Cannes
Le Cannet
Mandelieu La Napoule

Välkommen till Estate Service Cannes

Välkommen till Estate Service i Cannes, din fastighetsmäklare på Franska Rivieran. Estate Service i Cannes är medlem i « MLS Côte d'Azur », vilket är en organisation för samarbete mellan agenturer med exklusiva mandat.

MLS Côte d'Azur arbetar enligt principerna i den amerikanska « Multiple Listing Service » (MLS): fördelning av exklusiva mandat mellan fastighetsmäklare. 470 olika fastighetsbyråer i Cannes - Nice  är medlemmar i MLSCôte d'Azur .Kontakta oss

Delge oss ert fastighetsprojekt


Vänligen fyll i detta kontaktformulär så blir ni kontaktade av en av våra mäklare

Fri värdering

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering av din fastighet


Estate Service erbjuder en kostnadsfri värdering av er bostad så att ni lättare kan prissätta er fastghet på marknaden. Vänligen fyll i formuläret och uppge information om er bostad, så att vi lättare kan förbereda en värdering. Ni kommer att bli kontakted av en mäklare.

Sälja en fastighet

Estate Service hjälper dig med försäljningen av din fastighet.


Tack vare vårt kvalificerade team som är specialicerade på Franska Rivieran, är Estate Service den perfekta samarbetspartnern i ditt fastighetsprojekt.

NyheterCannes Palm Beach lägenhet till salu 71 m² swimmingpool och terrass FR375325 Pris : 665 000 €        ...

Lägenhet i Cannes Palm Beach tlll salu 34 m² | Cannes, Palm Beach FR377624 Pris : 205 000 €     Fin...

3- rumslägenhet till salu i Cannes Palm Beach med havsutsikt | Cannes, Palm Beach Ref: FR376015 Pris : 1 160 000 €   Cannes...